Увага! Випадки шахрайства!

Потрібно визнати - в непростий час живемо...

Весь інтернет усіяний рекламою, куди не глянь, кожен другий-ГіперМегаТранс виробництво з повним переліком послуг і можливостей, задаєшся питанням-чим власне займався всі 16 років :)

Деякі настільки примітивні, що копіюють фотографії чужих робіт і розміщують у себе на сторінках, а назви сайтів роблять співзвучними з відомими торгiвельними марками. У зв'язку з чим:

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ І РЕКЛАМНИХ АГЕНСТВ! - Ніякі «Ку-Ку Знак», «Розвеселий або Злий Знак», «Хатина або Палац з продажу Знаків» і тому подібні до нас відношення не мають. Торгова Марка Укрзнак (UKRZNAK) як і ТМ «Місто Майстрів» входять в групу компаній ТОВ «ПРЕССФОРМАТ та є іЇ власністю.

Настійно рекомендуємо, перш ніж розміщувати замовлення, а тим більш, Вам обіцяні безкоштовні зразки та їх доставка під поріг «Новою Поштою». Переконайтеся, що виробництво, не офіс, а саме виробництво дійсно існують. Не соромтеся вимагати реєстраційні документи. Ви платите гроші і маєте на це повне право. Заумні, технічно грамотні тексти, наявність бездоганного сайту з фотографіями зібраними на безкрайніх простірах інтернету - насправді, робота декількох годин, і як підсумок, може виявитися віртуальним...

Потрібно розуміти, що повноцінних виробництв, які працюють в даній сфері, близько п'яти на території всієї України, до того ж, одне з яких залишилося в Луганську. Всі інші, що бачите в інтернеті, в більшості своїй - посередники, основною метою яких, будь-яким способом урвати замовлення, а вже потім думати, що з ним робити.

Зразок, який відправляється Вам на узгодження, як правило робиться не у себе, а по знайомству, часто з під поли на великому, самодостатньому підприємстві, щоб на старті не виникало питань. Отримавши основний замовлення, його ліплять "в гаражі у дяді Вані", на колінах за допомогою молотка і зубила - в прямому сенсі цього слова. Ну, а якщо пощастило і вдалося роздобути велике замовлення, просто викидається Sim карта, змінюються телефони і оформляється новий сайт і «рибалка» триває...

У пошуку вигідних пропозицій, потрібно знати і враховувати, ОСНОВНІ КРИТЕРІЇ ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА ЦІНУ і ЯКІСТЬ ВИРОБУ:

  • Товщина і відповідність марці металу
  • Якість емалі яка наноситися на виріб. Часом стикалися з тим, що замість двокомпонентної примудрялися фарбувати лаком для нігтів!?
  • Наявність оснащення, саме вона дозволяє отримувати вироби однаковими і потрібної якості. Легенди про ручній праці, особливо при тисячних замовленнях, не повинні переконати Вас погодитися на подібне.
  • Відповідність заявленому, та й взагалі наявність захисного, декоративного покриття на виробі, золочення наприклад. Відомі випадки, коли гроші стягуються в повному обсязі, за фактом ж здаётся напівфабрикат. Подібність відполірованою латуні з золотом досить велике, але латунь після закінчення часу окислюється ...
  • Якість фурнітури-вона може бути Англійської, Італійської, Німецької ну і звичайно ж Китайської :)
  • Надійність пайки, монтажу кріплення - недогляд і недосвідченість тут неприпустимі.
    •