Муляжі банківських злитків - виготовлення на замовлення

Муляжі банківських злитків, злитки з логотипом, назвою банку в тому числі і Комерцбанку (Switzerland) - виготовлення, виробництво на замовлення. Найбільш затребувані, злитки 500 і 1000 грам в якості подарунка і як сувенір. Так само, можливе виготовлення брелоків у вигляді мініатюри банківського злитка з Вашим лого і навіть підписом.

Муляжі банківських злитків - виготовлення

 

Муляжі злитків можуть бути виготовлені і укомплектовані в футляри з натурального дерева, оксамитові футляри і навіть футляри з шкіри, з нанесенням Вашого логотипу або будь-якого іншого зображення під замовлення з ложементом під кожен злиток або комплект муляжів банківських злитків. Так само можливо, виготовлення на замовлення стендів для розміщення муляжів банківських злитків.

Повний комплект муляжів складається з банківських злитків від 1 до 1000 грам.
(1, 5, 10, 20 (унція), 50, 100, 100 (срібло), 100 (платина) 250, 500,1000)

Вартість, ціна виготовлення одного повного комплекту муляжів банківських злитків - 200 USD в національній валюті за курсом НБУ.

При замовленні понад 5 комплектів, ціна виготовлення злитків вже 100 USD за комплект.

При комплексному замовленні, рекламним агентствам, банкам надаються знижки.

Стандартно, термін виготовлення муляжів банківських злитків становить 10 робочих днів, за фактом замовлення обмовляється точна дата здачі в залежності від кількості злитків і завантаження на виробництві.

Якщо терміни добігають кінця?! Просто скажіть нам. Ми здивуємо Вас тим, як швидко вміємо працювати.

Будь-яке замовлення, складне або простие, ми намагаємося виконати в найкращій якості і в призначений термін. Муляжі банківських злитків, це один з основних напрямків нашого виробництва, маємо великий і довгостроковий досвід роботи, c банками України і ближнього зарубіжжя.