Упаковка для значків, монет та медалей, оформлення, витратні матеріали

Крім сувенірної продукції, Ви можете замовити в нас необхідні для її оформлення матеріали. Деякі позиції, які користуються особливим попитом, представлені в розділі МАГАЗИН. Щоб розмістити замовлення, отримати попередній розрахунок, консультацію, відправте нам запит, у будь-який зручний для Вас спосіб.

Упаковка для значків, монет та медалей

Футляри, коробочки для значків, монет, медалей, підкладки та плакетки з натурального дерева, коробки з дизайнерського картону для сертифікатів, грамот і дипломів, а так само призів, кам'яні та скляні підставки, реалізуємо в роздріб та оптом, на замовлення, в більшості для продукції виготовленої на нашому виробництві.

Щоб виріб не бовтався, та при врученні виглядав яскраво, в упаковці, як правило, передбачений ложемент так звана вставка-флок з посадковим місцем під медаль, монету, нагороду.

Ціни на пакувальні матеріяли, залежать, перш за все, від кількості продукції, що замовляється. Ми виконуємо штучні, ексклюзивні замовлення на упаковку, за кресленнями та ескізами але вартість таких робіт відрізняється від стандарту і залежить від рентабельності.