Металеві сертифікати для компанії NOKIA

Тендер, на виробництво металевих сертифікатів, що підтверджують авторизовані точки продажів компанії Nokia, був виграти саме ТМ «Город Мастеров». В рамках даного проекту, з 2005 року ТМ «Город Мастеров» було вироблено близько девятістах сертифікатів для представництв компанії Nokia на території України, Грузії та Молдови.

виробництво металевих сертифікатів

Спочатку, розглядалося кілька варіантів виконання основи сертифіката - в темних тонах, під колір червоного дерева і варіант з вільхи та клена, захищеної безбарвним лаком, де добре проглядалася фактура натурального дерева. Перевагу віддали світлої підкладці.

Металеві сертифікати - виготовлення під замовлення

Металеві накладки сертифіката закріплені на рівній відстані один від одного, центральна пластина піднята над поверхнею дерев'яної основи. Текст і зображення, на металеві пластини нанесени методом хім. гравіювання - травленням. Метал, гальванічним способом покритий тонким шаром нікелю, який виконує захисну і декоративну функцію. Емаль-двокомпонентна, підібрана у відповідності корпоративних кольорів компанії Nokia.

Дана стаття, в більшій мірі, розміщена по пречіне збільшення кількості випадків порушення прав інтелектуальної власності - використання фотографій виробів, вироблених на нашому виробництві як спосіб саморекламми, створення, так би мовити збірного образу за рахунок чужих робіт. Розбиратися з непорядними апонентамі, а вже тим більше судитися з цього приводу, немає ні часу, ні бажання, а ось ясність внести, впевнені необхідно.

Крім плакеток Nokia, металеві сертифікати так само проводилися для компаній LG і Samsung.